Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Welkom bij I-denti

De dentale vacaturebank

Snel zoeken

Plaats je CV en wordt gevonden!

Alle vacatures

Ontdek meer

Sollicitatietips

Ontdek meer

Vacatures in je mailbox

Ontdek meer

Over I-denti

Vind de dentale uitdaging die bij je past

Werk je in de mondzorg en ben je toe aan een nieuwe stap? Ontdek op I-denti, dé onafhankelijke dentale vacaturebank van Nederland, een wereld aan kansen. Hier vind je moeiteloos vacatures voor tandartsen, mondhygiënisten, tandartsassistenten en andere functies binnen de mondzorg. Ontdek ook interessante posities in tandtechnische laboratoria, opleidingscentra en bij dentale bedrijven.

Jouw speurtocht naar de perfecte dentale baan

Ben je klaar voor een baan waar je jouw passie voor mondzorg volledig in kwijt kunt? Verken ons uitgebreide aanbod aan mondzorg vacatures. Door je CV te plaatsen en een job alert te activeren, blijf je automatisch op de hoogte van vacatures die perfect bij jou passen.

Ga naar alle dentale vacatures

Maak jouw vacature zichtbaar voor de juiste kandidaten

Zoek je een nieuwe collega voor jouw tandheelkundige praktijk of een andere gespecialiseerde dentale rol? Bij I-denti plaats je doelgericht jouw vacature en bereik je de juiste kandidaten binnen de branche.

Presenteer jouw dentale organisatie

Creëer een bedrijfsprofiel op I-denti en presenteer je organisatie aan een publiek van gemotiveerde professionals die ervaring hebben in de mondzorg, of die een carrière in deze sector ambiëren.

Waarom kiezen voor I-denti?

I-denti is als dentale vacaturebank de onafhankelijke partner. En voor iedereen! Zowel voor zelfstandige praktijken als ketens, voor alle dentale bedrijven en opleidingscentra. Maar ook recruiters kunnen hun vacatures op I-denti plaatsen of zoeken naar kandidaten. Het aanbod is altijd actueel. En het mooiste? Het contact met kandidaten is direct, zonder tussenpersonen. Snel, eenvoudig en duidelijk.

Plaats nu jullie vacature

Partners

©I-denti - 2024

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen

I-denti gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.