Restyle your Smile

Wij maken composiet facings zónder dat we aan je gezonde tanden slijpen!

Bekijk onze vestigingen

Video afspelen

Prinsenbeek

Video afspelen

Baarn

Testimonials

"Als DJ, maar zeker ook in mijn privéleven, vind ik een goed en verzorgd gebit een visitekaartje. Ik ben dan ook heel blij met de facings die ik bij Restyle your Smile heb laten zetten. Voor deze facings is niet aan mijn eigen gebit geslepen; dat vond ik een erg belangrijke voorwaarde. Omdat ik zelf met mijn behandelaar mijn wensen heb doorgesproken en de kleur heb gekozen, zijn mijn facings precies geworden zoals ik wilde!"

"Een droom die werkelijkheid is geworden toen ik er achter kwam van de mogelijkheid om facings te laten plaatsen, zónder dat daarvoor aan mijn eigen tanden geslepen hoefde te worden, ik was direct om! Ik ben zo ontzettend blij met mijn facings; ik kon mijn tandarts wel omhelzen! Ik durf weer voluit te lachen en ben supertrots op mijn mooie verzorgde gebit. Het is nu echt mijn visitekaartje; ik krijg dan ook heel vaak complimenten hierover!"

"Ik heb geen moment meer getwijfeld toen ik hoorde dat je facings kon laten plaatsen zonder het afslijpen van mijn eigen tanden. Dit was de doorslaggevende factor om mijn prachtige nieuwe facings te laten plaatsen. De beste beslissing ooit! Ik laat met trots mijn glimlach zien en ben enorm blij met het resultaat, mooier dan ik had durven dromen! De hoeveelheid complimenten die ik sindsdien krijg bevestigen ook dat ik de goede keuze heb gemaakt en ik ben mijn tandarts heel erg dankbaar!!"