Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Maak je dromen waar!
Plaats je CV en wordt gevonden!
Vind jullie nieuwe collega!

Plaats vacatures en vind je ideale kandidaat!

Jouw droombaan, SO gevonden

SOdenti is dé onafhankelijke vacaturebank van de dentale sector. Tandartspraktijken, tandtechnisch laboratoria, opleidingscentra en dentale bedrijven komen hier in contact met allerlei diverse tandheelkundige medewerkers. Van assistentes, mondhygiënisten en tandartsen tot KPT’ers, dentale salesmanagers en docenten. Ook degene die op zoek zijn naar hun eigen praktijk kunnen hier zoeken én hun oproep plaatsen.

Over SOdenti

Vind jouw baan in de mondzorg hier

Ben jij werkzaam in de dentale branche en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij SOdenti aan het juiste adres.

SOdenti is dé onafhankelijke dentale vacaturebank van Nederland die dentale organisaties en dentaal specialisten met elkaar in contact brengt. Op SOdenti speur je laagdrempelig naar tandarts vacatures, vacatures mondhygiënist, vacatures tandartsassistente en andere mondzorg vacatures. Ook tref je er regelmatig vacatures bij tandtechnisch laboratoria, opleidingscentra en dentale bedrijven. Voor specialisten, monteurs, salesmedewerkers en diverse dentale functies.

Dus zoek jij naar die ene uitdagende dentale baan waar jij je volledig op kan storten? Kijk dan snel verder voor alle mondzorg vacatures. Naast het plaatsen van je CV kun je ook een job alert activeren. Op deze manier word jij op de hoogte gebracht wanneer er voor jou een potentiële passende vacature geplaatst is.

Praktijk ter overname gezocht

Op zoek naar een opvolger voor de praktijk? Of juist op zoek naar een praktijk ter overname? Ook deze oproep kun je zeker op SOdenti middels een advertentie plaatsen! 
Ga naar alle vacatures

Word gevonden door jouw nieuwe werkgever

Wil jij jezelf in de schijnwerpers zetten?

Jij kunt jouw CV plaatsten op de website als je beschikbaar bent voor een nieuwe baan. Als je naar tevredenheid bent voorzien, dan kun je jezelf weer offline halen. Zo zorgen we er met elkaar voor dat de gehele site up-to-date blijft. Hiermee gaan we de vervuiling die je op andere vacaturesites hebt, tegen. 

SOdenti is dé dentale vacaturebank van nu! 
Want als je wilt kun je aanvullend op je CV een video-pitch van jezelf middels een link toevoegen. Een kort filmpje waarin je jezelf “live” voorstelt door meer over jouw persoonlijkheid te vertellen. Uniek in deze wereld en tegelijk normaal in een tijd waarin we één zijn met de camera!

De voordelen van je CV plaatsen op SOdenti:
•    Je presenteert jezelf op een onafhankelijk platform (waar niemand speciale belangen heeft)
•    Je presenteert jezelf op een branche-gericht platform (en dus sta je niet tussen secretaresses en IT-medewerkers in)
•    Je laat zien dat je nú op zoek bent naar iets nieuws en up-to-date bent (door te kiezen voor een periode en jezelf nu en openlijk voor te stellen)
•    Je laat zien dat jij bereid bent in jezelf te investeren én in een nieuwe baan 
•    Je maakt gebruik van een bizar groot netwerk (diverse sponseringen en via de socials)
•    Er kan gelijk geschakeld worden (potentiële werkgevers kunnen bij interesse rechtstreeks contact met je opnemen)
•    Je bepaalt zelf de periode dat je zichtbaar bent
•    Je kunt jezelf extra hip presenteren door je CV aanvullend te personaliseren middels een foto en/of dus die persoonlijke video

Dus maak het verschil en laat iedereen zien dat jij jezelf serieus neemt! Plaats je CV met trots en hoor spoedig “JA, wij willen jou”!
 


Laat hier jouw CV achter

Vacatures

Tandartspraktijk Nesselande B.V.
inRotterdam en/of Krimpen aan de Lek Bekijk vacature
inVertrouwelijk Bekijk vacature
Restyle your Smile
inBaarn Bekijk vacature
©SOdenti - 2023

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen

SOdenti gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.