Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Jouw droombaan, SO gevonden
Plaats je CV en wordt gevonden!
Plaats vacatures en vind je ideale kandidaat!

Over SOdenti

SOdenti is dé onafhankelijke vacaturebank van de dentale sector. Tandheelkundig praktijkmedewerkers, KPT’ers, salesmanagers dentaal of andere dentale medewerkers zoeken hier naar hun nieuwe werkgever.
Presenteer jullie bedrijf aan deze werkzoekenden en vindt zo de juiste collega voor jullie vacature.

Zorg dat jullie vacature gevonden wordt

Op zoek naar een nieuwe medewerker? Een tandheelkundig praktijkmedewerker, KPT’er, salesmanager dentaal of een andere dentale functie? Op SOdenti.nl heb jij ze zo gevonden.

Dit kan snel en eenvoudig door het plaatsen van jullie vacature(s) op onze dentale vacaturebank. Onze kandidaten zoeken hier voortdurend naar hun nieuwe werkgever. Zorg dat ze jullie vinden! 

Met jullie eigen bedrijfsprofiel presenteer jij jullie dentale bedrijf aan onze kandidaten en worden jullie makkelijk gevonden door enthousiaste en betrokken werkzoekenden uit de branche. Daarnaast heb je de mogelijkheid om actief op zoek te gaan in ons uitgebreide bestand naar die ene kandidaat die past bij jullie organisatie.

Waarom SOdenti?

SOdenti, de dentale vacaturebank is volledig onafhankelijk, heeft geen aandelen bij of prijsafspraken met praktijken of ketens én werkt volledig transparant.

Wij houden ons bestand van mondzorg vacatures en beschikbare kandidaten actueel, waardoor je niet tegen oude informatie aankijkt. Het contact tussen de werkgever en de kandidaat verloopt rechtstreeks, zonder tussenkomst van een intermediair. Snel, simpel en duidelijk!

Plaats hier jullie vacature

SOdenti maakt jullie mondzorg vacature zichtbaar

Door een gedegen SEO/SEA strategie houden wij de Google ranking van SOdenti.nl optimaal. Hierdoor worden de vacatures op SOdenti sneller gevonden bij een Google zoekopdracht door de kandidaat. Sneller dan wanneer de werkgever ze alleen op de eigen website plaatst.

Het zelf plaatsen van een vacature op SOdenti werkt snel en simpel. Of je geeft het helemaal uit handen middels de plaatsing service. 

De zichtbaarheid van de vacature(s) is optimaal. 60-120 dagen lang zorgen wij voor zichtbaarheid op SOdenti.nl, Google én op de sociale kanalen LinkedIn, Facebook en Instagram.

Uitgebreid zoeken?

Naast het plaatsen van jullie vacature kun je ook speuren in het kandidatenbestand op de site. Hier tref je actuele CV’s van kandidaten die op zoek zijn en wellicht vind je hier jullie nieuwe collega.

Deze kandidaten betalen om hun CV te presenteren en laten daarmee zien dat ze serieus op zoek zijn naar een nieuwe werkgever/opdrachtgever.

Kijk hier voor ons kandidatenbestand

Vacatures

Tandartsenpraktijk van Beek
inHonselersdijk Bekijk vacature
F. W. van Leeuwen handelend onder de naam 'Van Leeuwen Tandartsen- centrum voor mondzorg en implantologie Leiden'
inLeiden Bekijk vacature
©SOdenti - 2021

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen

SOdenti gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.