Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Maak je dromen waar!
Plaats je CV en wordt gevonden!
Vind jullie nieuwe collega!

Plaats vacatures en vind je ideale kandidaat!

Jouw droombaan, SO gevonden

SOdenti is dé onafhankelijke vacaturebank van de dentale sector. Tandartspraktijken, tandtechnisch laboratoria, opleidingscentra en dentale bedrijven worden gematcht aan tandheelkundige praktijkmedewerkers, KPT’ers, salesmanagers dentaal of andere dentale functies.

Over SOdenti

Vind jouw baan in de mondzorg hier

Ben jij werkzaam in de dentale branche en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij SOdenti aan het juiste adres.

SOdenti is dé onafhankelijke dentale vacaturebank van Nederland die dentale organisaties en dentaal specialisten met elkaar in contact brengt. Op SOdenti vind je tandarts vacatures, vacatures mondhygiënist, vacatures tandartsassistente en andere mondzorg vacatures. Ook staan er regelmatig vacatures bij tandtechnisch laboratoria, opleidingscentra en dentale bedrijven tussen. Voor specialisten, monteurs, salesmedewerkers en administratieve functies.

Dus zoek jij naar die ene uitdagende dentale baan waar jij je volledig op kan storten? Kijk dan snel verder voor al onze mondzorg vacatures. Je kunt ook je CV plaatsen en/of een job alert activeren. Op deze manier word jij op de hoogte gebracht wanneer er voor jou een potentiële passende vacature geplaatst is.


Ga naar alle vacatures

Word gevonden door jouw nieuwe werkgever

Wil jij jezelf in de schijnwerpers zetten?

SOdenti is dé dentale vacaturebank van nu! 

Aanvullend op je CV kun je een video-pitch van jezelf middels een link toevoegen. Een kort filmpje waarin je jezelf “live” voorstelt door meer over jouw persoonlijkheid te vertellen. Uniek in deze wereld en tegelijk normaal in een tijd waarin we één zijn met de camera!

Daarnaast is het zo dat jij je CV voor een bepaalde periode plaatst en net als de vacatures niet onnodig lang op de site staat. Zo zorgen we er met elkaar voor dat de gehele site up-to- date blijft. Hiermee gaan we de vervuiling op vacaturesites tegen. 

De voordelen van SOdenti op een rijtje:

  • Je presenteert jezelf op een onafhankelijk platform (waar niemand speciale belangen heeft)
  • Je presenteert jezelf op een branche-gericht platform (en dus sta je niet tussen secretaresses en IT-medewerkers in)
  • Je laat zien dat je nú op zoek bent naar iets nieuws en up-to-date bent (door te kiezen voor een periode en jezelf nu en openlijk voor te stellen)
  • Je laat zien dat jij bereid bent in jezelf te investeren én in een nieuwe baan 
  • Je maakt gebruik van een bizar groot netwerk (diverse sponseringen en via de socials)
  • Er kan gelijk geschakeld worden (potentiële werkgevers kunnen bij interesse rechtstreeks con-tact met je opnemen)
  • Je bepaalt zelf de periode dat je zichtbaar bent (voor een vaste baan verwacht je met 4 maan-den voorzien te zijn terwijl je als waarnemer misschien wel het hele jaar zichtbaar wilt blijven)
  • Je presenteert jezelf op een nieuwe, frisse en moderne manier door je CV aanvullend te kunnen personaliseren middels een foto en/of video

Dus maak het verschil en laat iedereen zien dat jij jezelf serieus neemt! Plaats je CV met trots en hoor spoedig “JA, wij willen jou”!


Laat hier jouw CV achter

Vacatures

Tandartsenpraktijk van Beek
inHonselersdijk Bekijk vacature
F. W. van Leeuwen handelend onder de naam 'Van Leeuwen Tandartsen- centrum voor mondzorg en implantologie Leiden'
inLeiden Bekijk vacature
©SOdenti - 2021

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen

SOdenti gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.