Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Jouw droombaan, SO gevonden
Plaats je CV en wordt gevonden!
Vind jullie nieuwe collega!
Plaats vacatures en vind je ideale kandidaat!

Over ons

SOdenti is dé onafhankelijke vacaturebank van de dentale sector. Tandheelkundige praktijkmedewerkers, KPT’ers, dentale salesmanagers, docenten en andere medewerkers binnen de dentale branche komen hier rechtstreeks in contact met hun nieuwe werkgever.  Ook praktijken die ter overname worden gevraagd of aangeboden kunnen hier worden geplaatst. Presenteer jullie praktijk of bedrijf op SOdenti.nl middels een vacatureplaatsing en vind de juiste persoon voor de ‘job’.

Zorg dat jullie vacature gevonden wordt

Op zoek naar een nieuwe collega? Een tandheelkundige praktijkmedewerker, KPT’er, docent of een andere dentale functie? Via SOdenti.nl plaats je gericht de vacature binnen deze branche.

Dit gaat snel en eenvoudig door zelf de vacature(s) te plaatsen op deze dentale vacaturebank. SOdenti is dé site waar je op kijkt wanneer je een nieuwe uitdaging binnen het dentale zoekt. Zorg dus dat ze jullie hier ook vinden! 

Met jullie eigen bedrijfsprofiel presenteer jij jullie praktijk of dentale bedrijf en worden jullie makkelijk gevonden door enthousiaste en betrokken werkzoekenden die al in de branche werkzaam zijn of hier willen werken.

Waarom SOdenti?

SOdenti, de dentale vacaturebank is volledig onafhankelijk, heeft geen aandelen bij of prijsafspraken met praktijken of ketens én werkt volledig transparant.

Het bestand van mondzorg vacatures is actueel omdat men voor een bepaalde periode kiest. Men zal tenslotte niet betalen voor iets wat niet meer actueel is. Hierdoor kijk je dus altijd naar actuele vacatures. 

Het contact tussen de werkgever en de kandidaat verloopt rechtstreeks, zonder tussenkomst van een intermediair. Snel, simpel en duidelijk!


Plaats hier jullie vacature

SOdenti maakt jullie mondzorg vacature zichtbaar

Door een gedegen SEO/SEA strategie wordt de Google ranking van SOdenti.nl optimaal gehouden. Hierdoor worden de vacatures op SOdenti sneller gevonden bij een Google zoekopdracht door de kandidaat. Sneller dan wanneer de werkgever ze alleen op de eigen website plaatst.

Het zelf plaatsen van een vacature op SOdenti werkt snel en simpel middels het aanschaffen van een vacaturepakket. Wil je hierbij hulp dan kan dit ook. Door het kiezen van het plaatsing servicepakket. Daarnaast is Sophie, de digitale assistent er in geval van nood.

De zichtbaarheid van de vacature(s) is optimaal. Naar gelang het gekozen termijn, 60 of 120 dagen, zorgen wij voor zichtbaarheid op SOdenti.nl, Google én op de sociale kanalen LinkedIn, Facebook en Instagram.

Uitgebreid zoeken?

Naast het plaatsen van jullie vacature kun je ook speuren in het kandidatenbestand op de site. Hier tref je actuele CV’s van kandidaten die op zoek zijn en wellicht vind je hier jullie nieuwe collega.

Praktijk ter overname aangeboden

Op zoek naar een opvolger voor de praktijk? Of juist op zoek naar een praktijk ter overname? Ook deze zoekopdracht kun je hier middels een advertentie op SOdenti uitzetten!
 

Kijk hier voor het kandidatenbestand

Vacatures

©SOdenti - 2023

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen

SOdenti gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.